English
За Наградите Регламент График Категории Жури Номиниране Кандидати и победители Церемония Партньори


Генерални спонсори:
JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал.
JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008, потребителски Superbrand за 2009-2010, Superbrand за 2012-2013, Business Superbrand за 2015-2016, Business Superbrand за 2017-2018 и Business Superbrand за 2019-2020
Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg.


Партньор:

Ресторант Мома е новото модерно лице на българските ресторанти. Концепцията му е комбинацията от приятно кулинарно преживяване с авторски рецепти, които ни припомнят и връщат към корените ни и модерен интериор съчетал в себе си обаянието и чистотата на някогашната българска мома представена от дизайнера чрез визуални знаци, снимки, материи и декор.

Чрез интериора на всяка от залите си ресторант Мома предава послание, свързано с културата и традициите на момите и младите жени в България.


Спонсор на категория "HR професионалист на годината":


HRS Bulgaria e една от най-бързо развиващите се HR компании в България. С повече от 7 години стабилно присъствие в HR индустрията, днес можете да се доверите на доказаните ни успехи и персонален подход в набирането на персонал. Международният ни опит осигурява специализирани услуги както на работодатели, така и на кандидати. Предлагаме палитра от услуги, специално разработени за нуждите на Вашия бизнес, независимо дали е малка фирма или голяма корпорация.

Основните ни услуги са Постоянна заетост, Временна заетост, Администриране на персонал и Пейрол.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.